ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Η Ηλιούπολη επικράτησε της Ελπίδας στους Αμπελοκήπους με 3-2 και προκρίθηκε στο Final Four του Κυπέλλου Γυναικών που θα διεξαχθεί στη Χίο, ακολουθώντας τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Η Ηλιούπολη είναι η ομάδα που συμπλήρωσε το τελευταίο κομμάτι του παζλ του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Μαρτίου στη Χίο. Θυμίζουμε πως έχουν προκριθεί ήδη οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Η ομάδα της Ηλιούπολης επικράτησε στον τελευταίο αγώνα της προημιτελικής φάσης με 3-2 της Ελπίδας στο κατάμεστο κλειστό των Αμπελοκήπων και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στην κλήρωση των ημιτελικών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25/2 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τάι μπρέικ, εκεί όπου η Ηλιούπολη προηγήθηκε 1-3, 3-6 και 5-11 δείχνοντας ότι έχει την πρόκριση στα χέρια της, με τη γηπεδούχο ομάδα να τρέχει ένα σερί 5-0 (με τα σερβίς της Δροσοπούλου) μειώνοντας στο 10-11, ενώ είχε και κόντρα επίθεση για να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε με την Γιοβάνη να παίρνει δύο συνεχόμενους πόντους και την Ηλιούπολη να φτάνει τελικά στη νίκη.

Τα σετ: 20-25, 16-25, 31-29, 25-23, 11-15

Συνθέσεις:

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Μ. Μπολέτου, Κ. Μπολέτου, Γκοβεδάρου, Καλαντάτζε, Σεφεριάδου, Σουπιώνη (λ) – Δάκου (λ), Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Βουγιουκλίδου, Δροσοπούλου, Κομνίνο, Κιουτσιούκη.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Λυκογιάννη): Μπανίκα, Μαρκοπούλου, Γκλιγκόροβιοτς, Βούκοβιτς, Μαλουσάρη, Γιοβάνη, Αργυροπούλου (λ) – Βέλιου, Ευθμιοπούλου, Καπέλου.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.