ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.Ηλ.) – Γρ. Γρηγορίου», σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Δήμου Ηλιούπολης, τα ποδοσφαιρικά σωματεία Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ και Α.Ο. ΔΙΑΝΑ, συνέχισαν και φέτος τον επιτυχημένο θεσμό της συνδιοργάνωσης ποδοσφαιρικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Δήμου Ηλιούπολης και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

Ο φετινός αγώνας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 15.00, στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης (Χρυσάφη 1).

Κατά τον χρόνο διεξαγωγής του αγώνα, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και χρήματα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Πόλης μας.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Δήμος μας απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. και στους αθλητές Δημήτρη Χριστοδούλου, Νόνι Λίμα, Κώστα Λαγό και Γιάννη Κυριαζή για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την κοινωνία.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο της Πόλης μας για το κοινωνικό του έργο στην Ένωση Παλαιμάχων του Δήμου μας και στον Στέφα Ιωάννη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον Δήμαρχο της πόλης μας Βασίλη Βαλασόπουλο, η Διοίκηση του ΠΑΟΔΗΛ, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων και φορέων της πόλης μας.

Οι παλαίμαχοι αθλητές που αγωνίστηκαν είναι οι εξής :

Για το Δήμο Ηλιούπολης
Μωραϊτης, Μανίκας, Κάπελας, Ιβάν, Εμμανουήλ, Ζαγκλάρας, Στέφας, Φωτουλάκης Ι., Χουσιάδας, Μπογδάνος, Μπάιλας, Μπασάν, Φωτουλάκης Β., Στυλιανού, Καραθανάσης, Αγγελόπουλος, Γεωργόπουλος, Σταμίρης, Κουτρούλης, Αγγελάκης, Διονυσίου, Καλαμάκης.

Για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ.
Σπαθάρος, Νικολαϊδης, Παπαχριστόπουλος, Σουτρόπουλος, Σαϊπάς, Μπουγάς, Λαμπαδινός, Λίμα, Κάφαλης, Τσουκλείδης, Δημητρίου, Χάιτας, Ραγκούσης, Σκαβάρας, Πλεξίδας, Μπέλλος, Ντασιακλής, Αγγελόπουλος, Γιάννακας.

Διαιτητές
Απόκοτος, Διονυσίου, Ολύμπιος

Παρευρέθηκαν επίσης οι: Χριστοδούλου Γ.Γ., Παπασίκας, Καπώνης, Κυριαζής, Βλάχος.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.