ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Αναστολή των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ, γεγονός που σημαίνει ότι από την Πέμπτη θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και δεν θα σημειωθούν διακοπές.


Παράλληλα, όμως, προειδοποιεί ότι «θέτουμε τις δυνάμεις μας σε πλήρη ετοιμότητα και ετοιμαζόμαστε για νέες μάχες» μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

«Για εμάς τίποτα δεν τελείωσε, όλα είναι ανοικτά. Για να γίνει πράξη η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ η κυβέρνηση θα χρειαστεί να ματώσει πολλές φορές» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΓΕΝΟΠ.

Η ΓΕΝΟΠ αποφάσισε επίσης να καταθέσει εξώδικο και αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της ΔΕΗ «στη βάση της ενσωματωμένης ασφαλιστική μας περιουσίας στην περιουσία της ΔΕΗ και με βάση το ότι η πολιτεία αγνοεί-παρανομεί και δεν συμμορφώνεται με τα όσα οι νόμοι ορίζουν γύρω από την καταβολή του παγίου πόρου καταθέτουμε εξώδικο και αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου αλλά και της ΔΕΗ».

 

Δημοσίευση 30/06/2011

[readon1 url="http://in.gr"]Πηγή: in.gr[/readon1]

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.