ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία μετά από 4 χρόνια οι Σχολικοί Αγώνες των Γυμνασίων της πόλης μας μετά από την αποτελεσματική συνεργασία και τον ιδιαίτερο ζήλο του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιάννη Γρηγορέα και του αρμόδιου τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Ηλιούπολης.

Υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός κατά τη διεξαγωγή τους και μεγάλη συμμετοχή, που απέδειξε ότι σημαντικές ανάλογες διοργανώσεις διαδραματίζουν πρωταρχικό ρόλο για την ομαλή ανάπτυξη των νέων, τον σωστό προσανατολισμό, την στήριξη του αθλητισμού και την αντιμετώπιση φαινομένων βίας που βρίσκονται σε έξαρση.

Στόχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι να γεμίσει τους αθλητικούς χώρους με νέους που αθλούνται και διοχετεύουν την ενέργειά τους σε εποικοδομητικές ενασχολήσεις.

Στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης το 4ο Γυμνάσιο κατέλαβε την 1η θέση, το 2ο γυμνάσιο τη 2η θέση και το 3ο Γυμνάσιο και το ιδιωτικό σχολείο "η Θεομήτωρ" την 3η θέση κατάταξης.

Στο άθλημα του Ποδοσφαίρου το 4ο Γυμνάσιο και πάλι κατέλαβε την 1η θέση το 2ο Γυμνάσιο τη 2η θέση, το ιδιωτικό σχολείο "η Θεομήτωρ" την 3η θέση και το 1ο Γυμνάσιο την 4η θέση.

Οι Σχολικοί Αγώνες συνεχίζονται για τα δημοτικά σχολεία της πόλης και ολοκληρώνονται στις 17 Μαΐου 2024.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΜΠΑΣΚΕΤ

1Η ΘΕΣΗ: 4ο Γυμνάσιο
2Η ΘΕΣΗ: 2ο Γυμνάσιο
3Η ΘΕΣΗ: 3ο Γυμνάσιο και Θεομήτωρ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

1Η ΘΕΣΗ: 4ο Γυμνάσιο
2Η ΘΕΣΗ: 2ο Γυμνάσιο
3Η ΘΕΣΗ: Θεομήτωρ
4Η ΘΕΣΗ: 1ο Γυμνάσιο
4Η ΘΕΣΗ: 3ο Γυμνάσιο

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.