ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Σε στενή συνεργασία με τις εκκλησίες της Ηλιούπολης ο Δήμος καθημερινά οργανώνει την επισιτιστική του βοήθεια στους συμπολίτες που έχουν ανάγκη.

Όπως έχει δηλώσει ο Δήμαρχος, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, στην Ηλιούπολη έχει απλωθεί ένα από τα αποτελεσματικότερα δίκτυα αλληλεγγύης και δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης που να έχει ανάγκη και να μένει αβοήθητος.

Έτσι, ο Δήμος Ηλιούπολης μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου κινητοποιώντας όλη την τοπική κοινωνία, συγκεντρώνει καθημερινά τρόφιμα και ρουχισμό.

Στο πλαίσιο αυτό ενίσχυσε με τρόφιμα και με χρήματα τις Εκκλησίες του Δήμου μας που παράγουν σημαντικό έργο και έχουν ανάγκη μεγάλης ενίσχυσης.

Ευχαριστήρια και συγχαρητήρια άλλωστε επιστολή απέστειλε στον Δήμαρχο Ηλιούπολης η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την ενίσχυση με κάθε τρόπο του έργου των εκκλησιών στις δύσκολες ημέρες της κρίσης.

Χαρακτηριστικά στην επιστολή επισημαίνεται «χαιρόμαστε ιδιαίτερα διότι η Δημοτική Αρχή της οποίας ηγείσθε αποδεικνύει, για μια ακόμη φορά, ότι αντιλαμβάνεται τη μεγάλη αξία της συνεργασίας όλων των θεσμών, ιδιαίτερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Εκκλησία, για το καλό του ανθρώπου».

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.