ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης για περισσότερα από είκοσι χρόνια στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής παρέχει ψυχολογικές υπηρεσίες και σήμερα αντίθετα με το ευρύτερο ρεύμα συρρίκνωσης των κοινωνικών παροχών εκπονεί κινήσεις ανάπτυξης σε ένα χώρο όπου συναντάται το σημαντικό και το ποιοτικό, στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Φέτος εγκαινιάζουμε τη συνεργασία του Τομέα Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου Ηλιούπολης με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σχολικής Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Ο Δήμος Ηλιούπολης παράλληλα με τις συμβουλευτικές και θεραπευτικές ψυχολογικές υπηρεσίες δραστηριοποιείται στην εφαρμογή δράσεων με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας του γενικού πληθυσμού. Η συνεργασία σε μεταπτυχιακό επίπεδο μεταξύ του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Δήμου μας ως φορέα εφαρμογής της επιστήμης της ψυχολογίας δε μπορεί παρά να φέρει οφέλη σε πολλαπλά επίπεδα ξεκινώντας από την προαγωγή της ψυχικής υγείας των παιδιών και των εφήβων.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.