ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Σημαντικά θέματα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ηλιούπολης.

Εκτός από την μείωση των δημοτικών τελών για το έτος 2019, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε μεταξύ άλλων να δοθεί το όνομα της Άννας Μιχαλοπούλου σε έναν δρόμο της πόλης. Η Ηλιουπολίτισσα Άννα Μιχαλοπούλου κατά την διάρκεια της κατοχής από τους Γερμανούς κατόρθωσε να σώσει εκατοντάδες ζωές, ενώ διοργάνωσε συσσίτια και στήριξε παιδιά και άλλους συμπολίτες της στην διάρκεια της μεγάλης πείνας. Το Δημοτικό Συμβούλιο αναγνωρίζοντας την μεγάλη της προσφορά αποφάσισε να την τιμήσει και να γράψει το όνομά της σε ένα δρόμο της πόλης μας.

Επίσης το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την αποδοχή της χρηματοδότησης 70.000€, για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στα Πολυκλαδικά του Δήμου Ηλιούπολης της Περιφέρειας Αττικής» από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Επίσης ενέκρινε την μελέτη του έργου «Κατασκευή Φρεατίου Όμβριων Υδάτων επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου» προϋπολογισμού 6.000€.

Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τον ορισμό του Προέδρου του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Κωνσταντίνου Καλούδη ως τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τον ορισμό του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Ευστάθιου Ψυρρόπουλου ως αναπληρωματικού μέλους της Οικονομικής Επιτροπής, τον ορισμό του Αντιδημάρχου Μαρίνου Μπασούρη ως τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και τέλος τον κ. Αθανάσιο Τζαμάκο Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης».

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.