ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες,
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη στην παράταξη μας «Πρώτα η Ηλιούπολη» και σε εμένα προσωπικά.

Το ποσοστό το οποίο μας δίνετε μας γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη. Μας δώσατε Δύναμη την Πρώτη Κυριακή και τώρα σας ζητάμε να μας Δώσετε τη Νίκη στις 2 Ιουνίου.

Δεχθήκαμε άδικη επίθεση, μας συκοφάντησαν. Με κατηγορίες ψευδείς, ανυπόστατες, ειπώθηκαν απρέπειες προς εμένα και προς τους συνεργάτες μου αλλά ο σοφός λαός δεν τα πίστεψε και μας έδωσε ένα μεγάλο ποσοστό για να συνεχίσουμε.

Ο λαός της Ηλιούπολης στήριξε την αλήθεια, τις αξίες, εκτίμησε το έργο μας, κατανοεί τις προσπάθειες μας και στη συντριπτική του πλειοψηφία μας δίνει νέα εντολή.

Όλες οι Ηλιουπολίτισσες και όλοι οι Ηλιουπολίτες για εμάς είναι απολύτως ίσοι, δεν ξεχωρίζουμε κανέναν.

Χρειαζόμαστε την ψήφο σας και τη δεύτερη Κυριακή για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, όλοι μαζί με ενότητα χωρίς ανταγωνισμούς.

Δώστε μας τη νίκη για να πάμε μπροστά την Ηλιούπολη γιατί γνωρίζουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε.

Τομές και αλλαγές. Στην εξυπηρέτηση του πολίτη, στις καινοτομίες, έργα τα οποία έχουν ξεκινήσει και πρέπει να υλοποιήσουμε.

Μας αναδείξατε όχι απλά πρώτη δύναμη αλλά και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, γεγονός το οποίο χωρίς υπερβολές και χωρίς φωνές αλλά μέσα από την ψύχραιμη ματιά η οποία μας χαρακτηρίζει είναι ένα ποσοστό πολύ κοντά στην τελική νίκη.

Ευχαριστώ πολύ κάθε Ηλιουπολίτισσα και κάθε Ηλιουπολίτη και όσους μας ψήφισαν και όσους επιλέξατε κάποιον από τους υπόλοιπους συνδυασμούς.

Δείτε το έργο μας, τις προσπάθειές μας και δείτε την ειλικρίνεια με την οποία σας απευθυνόμαστε.

Όσοι μας ψηφίσατε και μας δώσατε δύναμη την πρώτη Κυριακή και όσοι δεν μας ψηφίσατε, ενωμένοι ελάτε τη δεύτερη Κυριακή 2 Ιουνίου και στηρίξτε μας, δώστε μας την ψήφο σας.

Μπορούμε να διοικήσουμε με μοντέρνα λογική, με νέους συμβούλους, νέο έμψυχο δυναμικό αλλά και την εμπειρία των συνεργατών μου που φέρνει ασφάλεια και εμπιστοσύνη.
Είμαστε κοντά στην τελική νίκη!

Σας ευχαριστώ θερμά,
Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.