ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη δύσκολη αυτή συγκυρία για τη χώρα, καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε όλες οι δημοτικές υπηρεσίες να επιτελούν καθημερινά, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το έργο τους, ώστε να μην πληγεί η εικόνα και το περιβάλλον στην πόλη μας.

Ειδικά στον τομέα της Καθαριότητας, σ’ αυτές τις νέες κρίσιμες συνθήκες, πολλοί από τους εργαζομένους δεν κάνουν χρήση του δικαιώματος των ειδικών αδειών και πασχίζουν καθημερινά, για να διατηρηθούν και να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη.

Μεθοδικά πραγματοποιούνται με ειδικά οχήματα και κατάλληλο εξοπλισμό καθαρισμοί οδών, δημοσίων χώρων, πλατειών, πεζοδρομίων, στάσεων λεωφορείων, δημοτικών οχημάτων, θέσεων κάδων απορριμμάτων, παιδικών χαρών και όπου αλλού χρειάζεται, ενώ συνεχίζεται η πλύση και απολύμανση κάδων με το ειδικό δημοτικό όχημα.

Για άλλη μια φορά καλούμε τους κατοίκους της πόλης, με κοινωνική υπευθυνότητα, να δείξουμε όλοι μαζί στην πράξη την κατανόηση και την εκτίμησή μας προς όλες τις ειδικότητες εργαζομένων, που εκτός από τους υγειονομικούς, επίσης δεν μένουν στο σπίτι και σε αντίξοες συνθήκες, δίνουν τη μάχη της καθαριότητας, της δημόσιας υγείας και του περιορισμού της εξάπλωσης του ιού.

Με αυτοσυγκράτηση να περιορίσουμε τα οικιακά απορρίμματα και να μην αποθέτουμε σε δημόσιους χώρους ογκώδη αντικείμενα, κλαδέματα και μπάζα, ώστε να μη χρειαστεί να επιβληθούν σκληρά πρόστιμα.

Η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχει πειθαρχήσει στα μέτρα, έχει ανταποκριθεί στις εκκλήσεις του Δήμου για περιορισμό των φυσικών επισκέψεων και συναλλαγών στα ΚΕΠ και στο Δημαρχείο και εξυπηρετείται με τους εναλλακτικούς τρόπους που έχουν καθοριστεί.

«Μένουμε σπίτι» και με αισιοδοξία, όλοι μαζί, δίνουμε τη μάχη, για να αναδειχτεί πιο δυνατό το «ΕΜΕΙΣ» από το «ΕΓΩ» και να περάσει γρήγορα κι αυτή η δοκιμασία της κοινωνίας, από τον νέο αόρατο αντίπαλο.

Μήνυμα του Δήμαρχου Ηλιούπολης για την καθαριότητα & την Δημόσια Υγεία

Μήνυμα του Δήμαρχου Ηλιούπολης για την καθαριότητα & την Δημόσια Υγεία

Μήνυμα του Δήμαρχου Ηλιούπολης για την καθαριότητα & την Δημόσια Υγεία

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.