ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Διανύοντας μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του Covid-19 και με την αθλητική δραστηριότητα να έχει ουσιαστικά σταματήσει στην χώρα μας, ο Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. αξιοποιεί την ευκαιρία και προχωρά σε μια σειρά έργων, προκειμένου να συντηρήσει και να αναβαθμίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, αλλά και να προσφέρει στους συμπολίτες μας τη δυνατότητα άσκησης, είτε στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις όπου αυτό επιτρέπεται, είτε διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα:

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης βελτιώθηκαν οι μηχανολογικές υποδομές της πισίνας με την τοποθέτηση εξοπλισμού αυτοματισμού της κεντρικής θέρμανσης για να περιοριστεί η πιθανότητα βλάβης και συντηρήθηκαν τα ισοθερμικά καλύμματα της μεγάλης πισίνας.

Στο Β’ Αθλητικό Κέντρο αντικαταστάθηκαν και οι 48 προβολείς φωτισμού με νέους τεχνολογίας LED, συντηρήθηκαν και βάφτηκαν όλοι οι εξωτερικοί χώροι στο γήπεδο μπάσκετ και μέρος των κερκίδων στο γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ καθαρίστηκαν περιμετρικά όλα τα φρεάτια και ξεκίνησε η επισκευή του αποχετευτικού συστήματος στα αποδυτήρια.

Ξεκίνησαν οι εργασίες επανασποράς και λίπανσης του φυσικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης και επιδιόρθωσης (αφράτεμα και χτένισμα) όλων των συνθετικών χλοοταπήτων των δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου.

Στο ανοιχτό γήπεδο της οδού Πανταζή, έγινε αντικατάσταση των δύο μπασκετών.

Στο Αθλητικό Κέντρο Αντισφαίρισης Πανοράματος ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μόνωσης του κυλικείου «Sportscafe» και εργασίες βαψίματος στους εξωτερικούς χώρους με δημιουργία graffiti.

Διοργανώθηκε διαδικτυακή προβολή προγραμμάτων γυμναστικής από τους Προπονητές Φυσικής Αγωγής του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., προκειμένου οι συμπολίτες μας να ασκηθούν με ασφάλεια από το σπίτι.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού λειτουργούν σχεδόν σε καθημερινή βάση τα γήπεδα τένις Νο 8 και 9 στο Αθλητικό Κέντρο Αντισφαίρισης Πανοράματος, το Αθλητικό Κέντρο Στίβου "Χαλικάκι" και το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Σε αντίθεση με άλλους Δήμους που δεν λειτούργησαν τα κολυμβητήριά τους  προκειμένου να αποφύγουν τα έξοδα συντήρησης που απαιτούνται, ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι στέκονται δίπλα στα άτομα με αναπηρίες και αποφάσισαν την απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου για την εξυπηρέτηση τους.

Με την ελπίδα να μην αργήσει πολύ η μέρα, που όλοι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε με ασφάλεια σε αθλητικές δραστηριότητες, ο Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. συνεχίζει την προσπάθεια για συνεχή αναβάθμιση και ενίσχυση του αθλητισμού στην Πόλη μας.

Θέμης Γιαννόπουλος
Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.