ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ξεκίνησε η ανάπτυξη νέου δικτύου αγωγών αερίου μέσα στο 2021, με την εγκατάσταση των πρώτων νέων 1.500 μέτρων αγωγών αερίου, σε περιοχές κυρίως της Κάτω Ηλιούπολης, αλλά και της Άνω Ηλιούπολης και της Αγίας Μαρίνας και θα συνεχιστεί με εντατικό ρυθμό.

Μετά από την συγκέντρωση αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος των πολιτών για σύνδεση με το Φυσικό Αέριο, που πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία του Δήμου Ηλιούπολης και χάρη στην συνεργασία με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, συμπληρώνονται καταρχάς κενά του υπάρχοντος δικτύου.

Για την επιτάχυνση των διαδικασιών, την έγκυρη πληροφόρηση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της Ηλιούπολης, που επιθυμούν να συνδεθούν με το φυσικό αέριο, διαμορφώσαμε γραφείο ενημέρωσης και εξυπηρέτησης πολιτών που θα λειτουργεί, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, δίπλα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9970012 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αύριο Τετάρτη 21/7/2021 και την μεθεπόμενη επίσης Τετάρτη 28/7/2021, από 10:00 μέχρι 14:00, εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της ΕΔΑ Αττικής θα παρίστανται και θα παρέχουν πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους για την διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, την ανάπτυξη νέου δικτύου στις περιοχές του Δήμου, τις χρήσεις και τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου, καθώς και σε κάθε άλλο ερώτημα ή θέμα, που αφορά στη σύνδεση κατοικιών και κτιρίων του Δήμου με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Σύντομα προστίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ξεχωριστή λειτουργία για το Φυσικό Αέριο, όπου θα υπάρχει πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τις διαδικασίες σύνδεσης, με «Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις (FAQ) και υποδείγματα αιτήσεων.

Γνωρίζοντας ότι το φυσικό αέριο είναι πιο καθαρό καύσιμο και φιλικό στο περιβάλλον, πιο οικονομικό και πρακτικό, υλοποιήσαμε την εξαγγελία μας να γίνει ο Δήμος Ηλιούπολης κόμβος σύνδεσης μεταξύ των πολιτών και της Εταιρείας Διανομής Αερίου και με συγκεκριμένα μέτρα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, για τη διάδοσή του στην πόλη και την ικανοποίηση των αναγκών των κατοίκων.

Καλούμε τους κατοίκους της Ηλιούπολης, που ενδιαφέρονται για σύνδεση με το φυσικό αέριο, να επισκεφθούν το γραφείο ενημέρωσης και επίσης να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής, ώστε κατά προτεραιότητα να ληφθούν υπόψη στην επέκταση του δικτύου από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, στον σύνδεσμο:

Για την φόρμα συμμετοχής, πατήστε εδώ.

Κώστας Γ. Σεφτελής
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας - Δόμησης
Δήμου Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.