ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι
Καθώς η 4η βιομηχανική - ή για πολλούς η 1η τεχνολογική - επανάσταση ήδη επιδρά καθοριστικά στην καθημερινότητα των ανθρώπων, όλοι μας, καλούμαστε να προσαρμοστούμε στις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, για να διευκολύνει την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων για όλους και να υποστηρίξει την τοπική κοινωνία, σχεδίασε τρία προγράμματα εκπαίδευσης.

Το πρώτο πρόγραμμα εκπαίδευσης, επιχειρηματιών του Δήμου μας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τώρα ακολουθεί ο επόμενος κύκλος ανάπτυξης δεξιοτήτων με θέμα "Δημιούργησε το προσωπικό σου brand, βρες εργασία & ανάπτυξε τις δεξιότητες σου μέσω του διαδικτύου", για νέους δημότες ηλικίας από 18 έως 30 ετών.

Τα μαθήματα είναι Δωρεάν και θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά με χρήση της πλατφόρμας «Zoom». Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στο κύκλο μαθημάτων “Δημιούργησε το προσωπικό σου brand, βρες εργασία & ανάπτυξε τις δεξιότητες σου μέσω του διαδικτύου” είναι 30 άτομα, με αυστηρή τήρηση σειράς προτεραιότητας.

Περισσότερα για το σύνολο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στο www.ilioupolismart.gr.

Νέοι και νέες της Ηλιούπολης, δηλώστε συμμετοχή έως και την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, στις 12:00 (πατήστε εδώ).

Οι ημέρες & ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων:

Δευτέρα 25/10, 18:00-21:00
Τρίτη 26/10, 18:00-21:00
Τετάρτη 27/10, 18:00-21:00
Πέμπτη 28/10, 18:00-21:00

Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με email για το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων και θα λάβουν με το τέλος των μαθημάτων πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Μέσα από αυτή τη σειρά σεμιναρίων οι συμμετέχοντες:

Θα γνωρίσουν τη σύγχρονη αγορά εργασίας, τα νέα επαγγέλματα και όλες τις εξελίξεις.
Θα μάθουν πως να καταρτίσουν σωστά το βιογραφικό τους σημειώματος, μέσα από χρήσιμα εργαλεία και πρακτικές συμβουλές.
Θα κατανοήσουν πώς μέσα από το self-branding, θα καταφέρουν να προβάλλουν αποτελεσματικά τον εαυτό τους και να ξεχωρίσουν.
Θα γνωρίσουν το LinkedIn, την Νο1 πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για επιχειρηματίες, τις δυνατότητες που προσφέρει για την ανάπτυξη του επαγγελματικού μας δικτύου καθώς για την εύρεση εργασίας.
Θα εξερευνήσουν νέα μονοπάτια εκπαίδευσης μέσα από πλατφόρμες online learning και μαθήματα που προσφέρονται από πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.
Και τέλος, θα ανακαλύψουν τις ευκαιρίες που κρύβονται στις πλατφόρμες παροχής εργασιών freelance.

Σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία, οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε, να καινοτομούμε δημιουργικά και να ανοίγουμε νέους δρόμους.

Ο σύγχρονος εργασιακός στίβος γίνεται καθημερινά πιο απαιτητικός και ο Δήμος μας, για άλλη μια φορά στέκεται δίπλα στους νέους της πόλης, παρέχοντάς τους ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων, ώστε αξιοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου, να διεκδικήσουν την θέση που τους αξίζει.

Γιώργος Χατζηδάκης,
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.