ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Για πρώτη φορά στο Δήμο Ηλιούπολης διοργανώνεται Σεμινάριο Πολιτικής Προστασίας για Εθελοντές ενόψει των ακραίων καιρικών φαινομένων που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 στις 17:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης, θα διεξαχθεί το 1ο Σεμινάριο με θέμα "Βορέας".

Το εν λόγω Σεμινάριο αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου Κύκλου Σεμιναρίων, μετά την ολοκλήρωση του οποίου θα δοθεί σχετική Βεβαίωση από το Δήμο Ηλιούπολης.

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 2 ωρών και μπορούν οι πολίτες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο σώμα των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηλιούπολης να δηλώσουν συμμετοχή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται και στο Γραφείο Δημάρχου στα τηλέφωνα 210 9970077, 079 ή εναλλακτικά να έρχονται σε απευθείας επικοινωνία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Καλλαρύτη στο 6972775934

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του 1ου Σεμιναρίου, στις 13:30.

Μπορείτε να κατεβάσετε την σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ και αφού τη συμπληρώσετε να την αποστείλετε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να την έχετε μαζί σας υπογεγραμμένη την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Είναι απαραίτητη η ταυτοπροσωπία με την επίδειξη σχετικού εγγράφου που θα πιστοποιεί ότι τα στοιχεία της αίτησης συνάδουν με την ταυτότητα ή το διαβατήριο.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.