ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Λόγω των απότομων αλλαγών στις καιρικές συνθήκες, διαπιστώθηκε η αλλοίωση της διαύγειας του νερού στη μεγάλη κολυμβητική δεξαμενή, η οποία όμως δεν επηρεάζει την απόλυτη ασφάλεια της πισίνας.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο με εντατικούς ρυθμούς από την πρώτη στιγμή αλλοίωσης του χρώματος, τόσο από τους συντηρητές της πισίνας, όσο και από το εργατικό δυναμικό του Κολυμβητηρίου, διαπιστώθηκε ότι τα επίπεδα χλωρίου και pH, βρίσκονταν σε απόλυτα ασφαλή επίπεδα για τους κολυμβητές.

Προκειμένου όμως να εντατικοποιηθούν οι εργασίες επαναφοράς του χρώματος της πισίνας αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της για τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να επανέλθει μετά την εντατική συντήρηση στην ιδανική κατάσταση.

Ενημερώνουμε ότι η μικρή πισίνα για τους μικρούς κολυμβητές μας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της πισίνας. Ο Δήμος έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να αποκατασταθεί η διαύγεια της πισίνας το συντομότερο δυνατόν και να επανέλθει το χρώμα της στα προηγούμενα επίπεδα.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.