ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι επανέρχεται ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων για μαθητές Γ' Γυμνασίου μετά από τέσσερα χρόνια στην πόλη μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων ήταν ένας Θεσμός Συμμετοχικής Δημοκρατίας που στόχο είχε από την πρώτη στιγμή να αφυπνίσει τους νέους και να μεταδώσει τις αρχές της δημοκρατίας, όπως και την συμμετοχή σε σημαντικά συλλογικά όργανα.

Η σημασία, ειδικά σήμερα, της επαναφοράς ενός τέτοιου θεσμού είναι ιδιαίτερα σημαντική και αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή προκειμένου να θέσουν οι νέοι τα ερωτήματά τους, να διεκδικήσουν απαντήσεις για φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας της πόλης, να καλλιεργήσουν αρετές όπως είναι η τόλμη, η παρρησία, η κοινωνικότητα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων θα λάβει χώρα στις 18 Μαΐου 2024 στις 12:00 μ.μ στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και όσα σχολεία δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μπορούν να το πράξουν έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις 13.00μ.μ. πατώντας εδώ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων θα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.