ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων με μία σειρά από δράσεις γύρω από το σημαντικό ζήτημα των αδέσποτων στη χώρα μας, αλλά και στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης σε συνεργασία με την κα Κλειώ Λουλακάκη , συνεργάτιδα του σε ζητήματα μέριμνας και προστασίας των Αδέσποτων ζώων, έχει προχωρήσει στην υλοποίηση ενός σημαντικού σχεδίου δράσης που περιλαμβάνει εκτεταμένες στειρώσεις αδέσποτων, φροντίδα, περισυλλογή ζώων που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει προχωρήσει σε συνεργασία με την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ήδη από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής σε 150 στειρώσεις περίπου, 70 νοσηλείες στα 4 συμβεβλημένα κτηνιατρεία του Δήμου Ηλιούπολης, λόγω ασθένειας ζώων ή μετά από τροχαία ατυχήματα, σε πράξεις απεγκλωβισμού γατών, όπως και σε λήψη μέτρων πρόληψης για ζώα που μένουν χωρίς κηδεμόνα λόγω απώλειάς τους. Επίσης, ο Δήμος Ηλιούπολης φρόντισε να αποστείλει 150 κιλά σκυλοτροφή στο Δήμο ξάνθης όπου παρατηρείται ιδιαίτερο πρόβλημα με τα αδέσποτα της περιοχής.

Οι δημότες και κάτοικοι της πόλης μπορούν να καλούν για έκτακτα περιστατικά στο 15377 για να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα.

Ο αριθμός 15377 βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής στο γραφείο Δημάρχου με την σύσταση ειδικής ομάδας, προκειμένου να υπάρχει επαυξημένη μέριμνα για φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας, όπως είναι το ζήτημα των αδέσποτων ζώων.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.