ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη δημιουργία της Εθελοντικής Ομάδας «Η Γειτονιά μας», που δημιουργήθηκε για να ενισχύσει περισσότερο την έννοια της γειτονιάς που χαρακτηρίζει την πόλη και τους ανθρώπους της.

Η Eθελοντική ομάδα «Η Γειτονιά μας», με Εντεταλμένη Σύμβουλο Εθελοντισμού την κα Βασιλική Χανδρινού, διαθέτει πλέον επίσημο κανονισμό λειτουργίας και οργάνωσης που διέπει τη δράση της, γεγονός που αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της δομής και της αποτελεσματικότητας της ομάδας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στην επίσημη σελίδα της Εθελοντικής Ομάδας «Η Γειτονιά μας» εδώ.

Για το Δήμο Ηλιούπολης αποτελεί προτεραιότητα η εθελοντική δράση των πολιτών και η καλλιέργεια του πνεύματος Εθελοντισμού σε όλους τους τομείς για τις επόμενες γενιές.

Είναι μια πρωτοβουλία που φέρνει μαζί γείτονες, φίλους και συνανθρώπους με σκοπό τη δημιουργία μιας πιο ενωμένης και ευημερούσας κοινότητας, που ενθαρρύνει την συμμετοχή για το κοινό καλό.

Ο Δήμος Ηλιούπολης ξεκίνησε από τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου χώρου αφιερωμένου αποκλειστικά στους εθελοντές, όπου οι δημότες και οι κάτοικοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την αίτησή τους, να ενημερωθούν για τους τομείς εθελοντισμού και να καταθέσουν τις προτάσεις τους ή να ανταλλάξουν ιδέες!

Οι τομείς Εθελοντισμού που έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οι δημότες ή οι κάτοικοι είναι οι παρακάτω:

  • Κοινωνικός Τομέας
  • Πολιτισμός
  • Περιβάλλον-Καθαριότητα-Πράσινο
  • Υγεία
  • Αθλητισμός
  • Υλοποίηση Δράσεων Κοινωνικής Προστασίας & Στήριξη Ευάλωτων
  • Πολιτική Προστασία
  • Παιδεία
  • Φιλοζωία
  • Προσφέρω Φοροτεχνική βοήθεια
  • Προσφέρω Νομική βοήθεια

Οι Εθελοντικές Δράσεις στην πόλη μας ξεκίνησαν δυναμικά από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής με εφαρμογή καμπάνιας του Δήμου Ηλιούπολης με στόχο τη μείωση της παράνομης στάθμευσης, με την οργάνωση Εκπαιδευτικής Ημερίδας για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο, με τη διανομή ρούχων και βιβλίων, την συμμετοχή στη δενδροφύτευση στον Υμηττό, αλλά και την έντονη παρουσία και προσφορά στο Καρναβάλι Ηλιούπολης, που είχε ως στόχο την συγκέντρωση του ποσού για τη διενέργεια χειρουργείου του μικρού Παναγιώτη.

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας προσκαλεί να γίνετε μέλη της Εθελοντικής Ομάδας «Η Γειτονιά μας» προκειμένου να συμμετέχετε σε μία σημαντική εμπειρία Εθελοντισμού και να είστε ενήμεροι για τις δράσεις που πραγματοποιούνται, αξιοποιώντας τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας:

* Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

* Επισκεφθείτε το παρακάτω link για να πραγματοποιήσετε την online δήλωση ενδιαφέροντός σας προκειμένου να ενταχθείτε κι εσείς στην Εθελοντική Ομάδα «Η Γειτονιά μας» εδώ.

* Έχετε τη δυνατότητα να εικοινωνήσετε απευθείας με την Εντεταλμένη Σύμβουλο Εθελοντισμού κα Βασιλική Χανδρινού στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

* Έχετε τη δυνατότητα να καλέσετε στο τηλέφωνο: 2100086710 (καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 8:30π.μ-15:00μ.μ).

* Μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στη σελίδα των εθελοντών στο facebook εδώ.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.