Σας προσκαλούμε την Κυριακή 10 Απριλίου, 11.00-13.00, στο ξενοδοχείο Caravel Divani σε μία ανοικτή ομιλία ενημέρωσης από την Γενική Ιατρό Κωνσταντίνα Θεοδωράτου, MSc Βελονισμού, Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού -ICMART- και του Επιστημονικού Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας.

Συμβουλευτική Ολοκληρωμένης Υγείας είναι η διαπροσωπική παρακολούθηση και φροντίδα της υγείας από ένα ειδικά εκπαιδευμένο γιατρό. Αποτελείται από τρία στάδια: τον ιατρικό έλεγχο, την συμβουλευτική ή το health coaching και την εφαρμογή φυσικών τρόπων θεραπείας.

Η συμβουλευτική και το coaching βοηθούν τον άνθρωπο να επιτύχει έναν τρόπο διαβίωσης που εξασφαλίζει την υγεία και την ευεξία.

Ο βελονισμός είναι μία φυσική ιατρική μέθοδος θεραπείας και πρόληψης. Δρα στο λειτουργικό σύστημα του οργανισμού, αναστρέφοντας δυσλειτουργίες και αποθιστώντας την ισορροπία.

Η οργανωμένη διαπροσωπική παρακολούθηση είναι ο μόνος τρόπος διασφάλισης της υγείας, της οργανικής και συναισθηματικής ευεξίας του ατόμου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.