Η Γιορτή για την Πικροδάφνη δεν θα γίνει, λόγω καιρού. Ενδέχεται να αναβληθεί για τον Ιούνιο, οπότε θα δημοσιεύσουμε τη νέα ημερομηνία.
Ζητάμε συγνώμη και ελπίζουμε να γιορτάσουμε την Πικροδάφνη, σύντομα!

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, μαζί με τους προσκόπους της Ηλιούπολης, οργανώνουμε μια γιορτή για το ποτάμι μας την Πικροδάφνη, που θα γίνει το πρωί της Κυριακής 28 Μαίου 2017 και ώρα 10:00, στο πάρκο που απλώνεται στην όχθη του ποταμού μας, παράλληλα της οδού Τζαβέλλα στην Κάτω Ηλιούπολη.

Η γιορτή αυτή καθιερώθηκε με αφορμή την 5η Ιουνίου που έχει ορισθεί σαν παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στη διατήρηση και προστασία των ελάχιστων πολύτιμων υδάτινων συστημάτων και των οικοσυστημάτων τους, που έχουν απομείνει στις πόλεις μας.

Θα γιορτάσουμε με μουσική (έντεχνη, παραδοσιακή, λαϊκή), χορό από χορευτικά τμήματα διαφόρων συλλόγων, παιχνίδια για τα παιδιά διαδραστικά και μη, έκθεση φωτογραφίας με φωτογραφίες της Πικροδάφνης αλλά και ζωγραφικής με θέμα «Το ποτάμι της πόλης μας».

Βεβαίως τη γιορτή μας αυτή θα συνοδεύσει η προσφορά εδεσμάτων, αναψυκτικών και τσικουδιάς!

Είσοδος Ελεύθερη

Γιορτή για το ποτάμι μας, την Πικροδάφνη

Διοργάνωση: Κι.Π.Η. (Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης) & Πρόσκοποι Ηλιούπολης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.