Αγαπητοί γονείς,
Στην προσπάθεια μας να γίνουμε καλύτεροι και να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια στα παιδιά μας θα θέλαμε να σας καλέσουμε να παρευρεθείτε στην Τακτική Γενική Συνέλευση το ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Νοεμβρίου στις 10.00 π.μ. με θέματα:

  • Απολογισμός πεπραγμένων Συλλόγου Σχολικής Χρονιάς 2016/17 (Αγορές, δραστηριότητες, εκδρομές κ.α)
  • Προβλήματα σχολείου
  • Συζήτηση κατάθεση ιδεών & απόψεων με στόχο την αναβάθμιση της σχολικής κοινότητας.
  • Στόχοι Συλλόγου για το 2017/18: Αγορές, εργασίες κ.α (ανακαίνιση Τουαλετών στο Γ επίπεδο, τοποθέτηση χλοοτάπητα, αγορά διαδραστικού κ.α)

Αμέσως μετά, από τις 12.00-14.00 θα ακολουθήσει η κοινωνική εκδήλωση: «ΝΤΥΣΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ».

Σε μία ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική, με καφέ και γλυκό θα μπορείτε να ανακαλύψετε 2nd hand θησαυρούς σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ όλων των εποχών και όλων των ηλικιών στην τιμή του 1€.

Τα έσοδα του 1ου bazaar ρούχων θα διατεθούν στην αγορά του απαραίτητου για τη διδακτική διαδικασία τεχνολογικού εξοπλισμού του σχολείου μας.

Τα είδη ένδυσης και υπόδησης που θα περισσέψουν θα δωριθούν σε ιδρύματα και συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.  

Παράλληλα με το bazaar για τους μικρούς μας φίλους θα διεξάγονται διασκεδαστικά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση έμπειρου παιδαγωγού και θα υπάρχουν πολλές γλυκές εκπλήξεις από τη γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Pasarella.

Τέλος, όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν χαρίζοντας στο σύλλογο ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που δεν χρειάζονται, παρακαλούνται να τα φέρουν στο σχολείο μέχρι και την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.