Το Πασχαλινό Αυγό χάθηκε και οι Διακοπές του Πάσχα κινδυνεύουν να ματαιωθούν!

Το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 11 πμ στο 9ο Δημοτικό Ηλιούπολης ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων διοργανώνει Κυνήγι του Χαμένου Πασχαλινού Αυγού.

Από τις 11.00-11.30 τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες, θα φτιάξουν τα λάβαρα τους και θα βρουν όνομα για τις ομάδες τους. Στη συνέχεια μέσα από μία σειρά δοκιμασιών, γνώσεων, οξυδέρκειας, ταχύτητας, αντοχής και φυσικής κατάστασης θα συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να φτάσουν στο Χαμένο Πασχαλινό Αυγό! Στο τέλος όλα τα παιδιά θα λάβουν σοκολατένια αυγά, αναμνηστικά και βραβεία συμμετοχής!

Την ίδια ώρα στο χώρο της προσευχής θα διεξαχθεί Πασχαλινό Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες από λαμπάδες, κοσμήματα, πασχαλινά αυγά, πλεκτά, καλλυντικά κ.α.

Από τις 11.30-12.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο κατασκευής λαμπάδας με τη μέθοδο του ντεκουπάζ. Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακόμα, διάσημες food bloggers μας δίνουν συμβουλές και μυστικά για τα πασχαλινά εδέσματα απ’ όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, θα υπάρχουν σπιτικές νοστιμιές από τα χεράκια των μαμάδων/μπαμπάδων/γιαγιάδων του σχολείου μας. Τέλος θα σερβίρεται ζεστός καφές και χυμοί.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
του 9ου Δημοτικού Ηλιούπολης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.