Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Χειμερινή Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ηλιούπολης, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου & Κουντουριώτη).

Τραγούδια κλασικά αλλά και μοντέρνα του διεθνούς ρεπερτορίου, μουσικά κομμάτια σε διάφορα στυλ και από διάφορες περιόδους και περιοχές, θα ερμηνευθούν απ’ όλα τα διδασκόμενα όργανα, κλασικές και ηλεκτρικές κιθάρες, πιάνο, αρμόνιο, ακορντεόν, μπουζούκι και ντραμς, καθώς και από διάφορα μουσικά σύνολα, μικρότερα και μεγαλύτερα, όπως το λαϊκό σχήμα, το μοντέρνο γκρουπ και την κιθαριστική ορχήστρα.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου είναι ο κος Ευστάθιος Ουλκέρογλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το "Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος" είναι αναγνωρισμένο από το κράτος και υπάγεται στην αρμοδιότητα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Για το 2019 διευρύνει το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα, με την λειτουργία νέων τμημάτων βιολιού, βιολοντσέλου και φλάουτου, προσθέτοντας στο δυναμικό του νέους καθηγητές των αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Τα μαθήματά του απευθύνονται σε ενδιαφερόμενους κάθε ηλικίας που επιθυμούν υψηλής ποιότητας μουσική παιδεία και εκπαίδευση, με στόχο ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό. Τα δίδακτρα είναι ιδιαίτερα προσιτά, τα ατομικά μαθήματα (από 30€ τον μήνα), ενώ προβλέπονται μειωμένα δίδακτρα για τους κατοίκους Ηλιούπολης.

Για πληροφορίες και εγγραφές η Γραμματεία του Ωδείου λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Πέμπτη 16.00 – 21.00, τηλ.: 210 9967551.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «Απόστολος Μόσχος»
Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Θ. Λουκίδου, 2ος όροφος, 210 9967551
odeio@politismos-ilioupoli.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.