Την Κυριακή 12 Μαΐου στην Πλατεία Καποδίστρια (Παραθύρα) στις 12 μ.μ. θα παιχτεί η παιδική θεατρική παράσταση "Μάγια η Μέλισσα".

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Λίγα λόγια για την Υπόθεση

Η Μάγια είναι μια μελισσούλα που της αρέσει η περιπέτεια. Γι'αυτό θέλει να εγκαταλείψει την κυψέλη και να ζήσει ελεύθερη. Στην προσπάθειά της να πείσει το στενό της φίλο Βίλλυ να φύγουν μαζί, σπάει κατά λάθος την κυψέλη. Πρέπει να βρει τρόπο να τη φτιάξει πριν επιστρέψουν οι μέλισσες.

Ο σοφός Φλιπ, θα της δώσει τη λύση και η περιπέτεια ξεκινά. Η μικρή Μάγια καλείται να βρει τρία υλικά.

Πρώτος σταθμός σ'αυτήν τη μεγάλη αποστολή είναι ο Μπεν. Στην κοπριά του κρύβεται το ένα υλικό. Δεύτερος σταθµός η Βεατρίκη. Θα χρειαστούν την βοήθειά της για να τους οδηγήσει στην αποθήκη της χρυσόσκονης των πεταλούδων. Τελευταίος και δυσκολότερος σταθμός είναι η Θέκλα η αράχνη. Αφού ξεπεράσουν το εµπόδιο να γίνουν η τροφή της, πρέπει να την πείσουν να συνεργαστεί μαζί τους και να τους δώσει τον ιστό της.

Καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού η Μάγια επικαλείται τη βοήθεια των παιδιών. Μια τεράστια μπάλα κοπριάς που θα περάσει από όλους τους θεατές, ένα τύμπανο και πολλές εκπλήξεις θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους μαγικά με τη Μάγια.

Ένας ύμνος στην πραγματική φιλία, στη δύναμη της συνεργασίας και στην αγάπη για το περιβάλλον.

Η Μάγια η Μέλισσα όµως δεν προσφέρει µόνο µια θεατρική παράσταση.
Πριν την παράσταση θα υπάρχει Μελισσο-face painting.

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.