Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, ανώνυμους και επώνυμους να συμμετάσχουν σε μια γιορτή αφιερωμένη στην Πικροδάφνη, στα ρέματα, στο νερό, στην προστασία του φυσικού μας πλούτου.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά θα γιορτάσουμε για να τιμήσουμε την Πικροδάφνη μας!

Για να διατηρηθούν και αναδειχθούν τα 6 χιλιόμετρα ρέματος, που βρίσκονται σε φυσική κατάσταση και φιλοξενούν ένα πλούσιο οικοσύστημα!

Για να προστατευθεί και να οριοθετηθεί σε όλο του το μήκος. Να διατηρηθεί προστατευμένη και ανέπαφη η καταπράσινη κοίτη του στους πρόποδες του Υμηττού, γιατί οι πόλεις μας το έχουν ανάγκη! Εμείς το έχουμε ανάγκη!

Ελάτε να γιορτάσουμε δίπλα στο ποτάμι μας με:

  • μουσικές και χορούς,
  • εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, μικρών και μεγάλων,
  • μοίρασμα παραδοσιακών σπόρων και σπορόφυτων,
  • δημιουργική απασχόληση και παιχνίδια για τα παιδιά
  • κεράσματα για όλους!

Γιορτάστε μαζί μας την Πικροδάφνη, το νερό, τη ζωή που ανθίζει και φωλιάζει στην αγκαλιά της, τη ζωή που δίνει ζωή στις πόλεις μας!

Η γιορτή μας θα γίνει, όπως κάθε χρόνο στο πάρκο της οδού Τζαβέλλα, πριν τη συμβολή της με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Ηλιούπολη Αττικής. Κοντά στο ΜΕΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

Είσοδος ελεύθερη

ΧΟΡΗΓΙΕΣ
Όλα τα έξοδα της γιορτής καλύπτονται από χορηγούς. Οι καλλιτέχνες και οι πολιτιστικοί σύλλογοι συμμετέχουν χωρίς αμοιβή και όλες οι εργασίες προσφέρονται εθελοντικά. Η γιορτή της Πικροδάφνης είναι μια γιορτή της πόλης, μια γιορτή πολιτών της Αττικής! Ο καθένας προσφέρει ό,τι μπορεί…

4η Γιορτή για την Πικροδάφνη - 9 Ιουνίου 2019

Κι.Π.Η.-  Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη  
Τ.: 2109730215 • K.: 6944683652
F.: 2118005508, 2109718162
kin.pol.il@gmail.comhttp://www.kipi.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.