Στις 8 Μαίου θα καθαρίσουμε το τμήμα του ρέματος, που βρίσκεται σε φυσική κατάσταση, στην Ηλιούπολη. Πρόθεσή μας είναι να:

  • καθαρίσουμε από τα σκουπίδια την παραρεμάτια περιοχή,
  • απομακρύνουμε χειρωνακτικά μερικές πέτρες που βρίσκονται κάθετα στην κοίτη, εμποδίζουν τη συνεχή ροή του νερού με αποτέλεσμα, τους μήνες που η ποσότητά του μειώνεται πολύ να λιμνάζει και να μαζεύει κουνούπια,
  • καθαρίσουμε την κοίτη του ρέματος από τα σκουπίδια, χειρωνακτικά

Σάββατο 8 Μαίου 2021 - Ώρα 11:00

Με επιστολή μας ζητήσαμε από τον Δήμο Ηλιούπολης και την Περιφέρεια Αττικής να μας συνδράμουν,  κυρίως για τον καθαρισμό της κοίτης και την απομάκρυνση των πετρών, χειρωνακτικά.

Μέχρι τώρα είχαμε τη θετική ανταπόκριση της Περιφέρειας Αττικής, που ζήτησε από την ΕΟΔΠΗ (Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης) να μας βοηθήσουν στον καθαρισμό της κοίτης και του Δήμου Ηλιούπολης, που θα μας προμηθεύσει με τον απαραίτητο εξοπλισμό, με κάδο συλλογής απορριμμάτων και ευελπιστούμε και με κάποιο προσωπικό.

Σημείο συνάντησης:

Μπροστά στην είσοδο της παιδικής χαράς που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Βουλιαγμένης.

Πάρτε μαζί σας μόνο νερό και καπέλο για τον ήλιο. Φορέστε αθλητικά παπούτσια ή γαλότσες (αν κάποιος θέλει να κατέβει στην κοίτη), ανασκουμπωνόμαστε και καθαρίζουμε...

Σας περιμένουμε!

Κι.Π.Η.- Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη  
Τ.: 2109730215 • K.: 6944683652

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.