Φίλες και φίλοι,
από την πρώτη στιγμή, συνεργαστήκαμε στενά με όλους τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης, ακούσαμε τα προβλήματα και τις προτάσεις τους και μαζί ιεραρχήσαμε λύσεις. Άμεσα υλοποιήσαμε επείγουσες απαραίτητες επεμβάσεις στις δημοτικές αθλητικές υποδομές και προγραμματίσαμε τις επόμενες, ώστε να ανταποκρίνονται - το καλύτερο δυνατό - στις σύγχρονες απαιτήσεις άθλησης.

Σταθερές μας επιδιώξεις είναι η αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα που ταλανίζουν την αθλητική κοινότητα της Ηλιούπολης και η υποστήριξη κάθε δράσης, που στοχεύει στην ανάδειξη και στην προβολή καίριων θεμάτων, που απασχολούν όλους όσους υπηρετούν τον τοπικό αθλητισμό.

Αυτός ακριβώς είναι και ο σκοπός των τριών αθλητικών συνεδρίων, που θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης.

Το πρώτο συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, 16:00 - 21:00 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 09:00 - 14:00, με τίτλο «Η κοινωνική δράση των πρωταγωνιστών που αθλητισμού» και θα ασχοληθεί με την μέγιστη κοινωνική συνεισφορά των σπουδαίων αθλητών, σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο, με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους και την στάση ζωής τους.

Το δεύτερο συνέδριο, θα γίνει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, 16:00 - 21:00, με τίτλο «Αθλητισμός και πρωταθλητισμός για όλους» και θα αναδείξει τα οφέλη του αθλητισμού για κάθε έναν από εμάς. Θα ασχοληθεί επίσης με την ψυχική και σωματική δύναμη πρωταθλητών, που μετέτρεψαν «αξεπέραστα» προβλήματα της καθημερινότητά τους σε πρωταγωνιστικό τρόπο ζωής μέσα από τον αθλητισμό.

Το τρίτο συνέδριο, θα γίνει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, 16:00 - 21:00 και την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, 09:00 - 14:00, με τίτλο «Ο Αθλητισμός μετά την πανδημία» και θα ασχοληθεί με το πώς ο COVID-19, που τόσο άλλαξε την ζωή μας και ακόμη προβληματίζει την ελληνική κοινωνία, δεν πρέπει να επηρεάσει την συμμετοχής μας στα αθλητικά δρώμενα.

Ευελπιστούμε, ότι τα αθλητικά συνέδρια θα βοηθήσουν πολύ και θα ενθαρρύνουν τους παράγοντες, τους προπονητές, τους εκπαιδευτικούς, τους επαγγελματίες του αθλητισμού, τα παιδιά και τους γονείς τους, αλλά και όλους όσους θεωρούν τρόπο ζωής τα σπορ.

Σας περιμένουμε στο κλειστό θέατρο του Δημαρχείου, να ενημερωθούμε και όλοι μαζί να γίνουμε καλύτεροι και πιο ενεργοί, μέσα από όσα θα δούμε και θα ακούσουμε, από τους εκλεκτούς ομιλητές των τριών αυτών συνεδρίων.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.