Επιδιώκοντας να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά στη φύση, για να πάρει κάποιες μικρές ανάσες από το άγχος της καθημερινότητας, ο ΠΑΟΔΗΛ σε συνεργασία με τον ορειβατικό σύλλογο Ηλιούπολης Ε.Ο.Σ.Η. και τη βοήθεια του Σώματος Ελλήνων Οδηγών και των Προσκόπων Ηλιούπολης, διοργανώσει στον Υμηττό τη 2η δράση με τον τίτλο «Γνωριμία με το Βουνό».

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 10.00 στο Πυροφυλάκιο Ηλιούπολης (τέρμα Σοφοκλή Βενιζέλου - Δείτε το χάρτη εδώ).

Ο Υμηττός παρότι έχει ταλαιπωρηθεί πολλές φορές από τις πυρκαγιές, παραμένει ακόμη ένας σημαντικότατος βιότοπος δίπλα στον ιστό της πόλης μας, με εξαιρετικούς πνεύμονες πρασίνου και αποτελεί ένα θαυμάσιο προορισμό κοντινών αποδράσεων.

Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, ομαδικές δραστηριότητες, τεχνικές αναρρίχησης και καταρρίχησης, περιπάτους, συλλογή βοτάνων και περιπάτους, μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουμε και θα ανακαλύψουμε τα ευεργετικά οφέλη της επαφής με τη φύση. Τα παιδιά θα εκφράσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, και συνολικά η οικογένεια, θα επικοινωνήσει και θα μοιραστεί όμορφες εμπειρίες.

Για να δείτε τις δραστηριότητες αναλυτικά πατήστε εδώ.

Θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μόνο σε μία από αυτές, γιατί θα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

Μετά την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων θα ξεκινήσει η δράση «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ», όπου θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Τελειώνοντας, θα ξεκουραστούμε κάνοντας ΠΙΚ-ΝΙΚ!

Φέρτε τα μαξιλάρια σας, το φαγητό σας και απολαύστε τις ωραίες μέρες της άνοιξης με την οικογένειά ή την παρέα σας.

Επισημαίνεται ότι λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Τα παιδιά θα που λάβουν μέρος θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 210 9944001 ή στο site μας.

Υ.Γ. θεωρούμε δεδομένο ότι μετά το πικ- νικ τα αφήνουμε όλα όπως τα βρήκαμε κι ακόμα πιο καθαρά!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.