Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το το θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση», παρουσιάζει τη διαδραστική εκπαιδευτική παράσταση "Ο Αττικούλης στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης" το Σάββατο 21 Μαίου στις 11:00 π.μ. στο Δημοτικό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης", Σοφοκλή Βενιζέλου 114 & Κουντουριώτου στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Λίγα λόγια για τη δράση:
Από το 2006 έως και σήμερα, το θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση», παρουσιάζει έργα κυκλοφοριακής ευαισθητοποίησης, με την ευγενική υποστήριξη της Αττικής Οδού και των Αττικών Διαδρομών.

Μέχρι σήμερα, τις παραστάσεις έχουν παρακολουθήσει, με μεγάλη επιτυχία, πάνω από 60.000 παιδιά, ενώ συμμετέχουν ενεργά καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Η παράσταση «Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης», είναι κατάλληλη για την Προσχολική ηλικία καθώς και για όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, με όλα τα θέματα της κυκλοφοριακής συμπεριφοράς ελεγμένα από συγκοινωνιολόγους και παιδοψυχολόγους, με χορευτικά, θεατρικά, ταχυδακτυλουργικά στοιχεία καθώς και ζωντανή μουσική!

Στόχος της δράσης, είναι τα παιδιά να μάθουν να περπατούν προσεκτικά στους δρόμους, να είναι καλοί συνοδηγοί και άριστοι, μελλοντικοί οδηγοί!

Το 2015, ο "Αττικούλης" βραβεύτηκε στις Βρυξέλλες, με πανευρωπαϊκό βραβείο για τα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα κυκλοφοριακής ευαισθητοποίησης στην προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Αττικούλης στην Ηλιούπολη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.