Σας προσκαλούμε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο «Δ. Κιντής», για να παρακολουθήσετε την παρουσίαση-ερμηνεία πρωτότυπων χορευτικών δημιουργιών από επαγγελματικές ομάδες, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού που διοργανώνει ο Δήμος μας για πρώτη φορά.

Η καλλιτεχνική επιτροπή που απαρτίζεται από την Πένυ Διαμαντοπούλου, την Αγνή Καραγιάννη, την Έλενα Νοβάκοβιτς, την Μπετίνα Παναγιωτάρα και την Χριστιάννα Σκιαδά, έχει επιλέξει ένα αντιπροσωπευτικό και πολυδιάστατο «δείγμα» από τις επαγγελματικές ομάδες της σύγχρονης εγχώριας χορευτικής σκηνής.

7 ομάδες, οι ΕΛΙΧ, ALMA, KP MOVERS, ΕΞΙΣ συμπεριληπτική, ΕΛΙΝΑ ΔΕΡΜΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΠLANET HAΠI & DANCE ATHENS, θα μας μεταφέρουν συναισθήματα, σκέψεις, προβληματισμούς μέσα από την παραστατική δύναμη του χορού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα εδώ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 7.30, στο Δημοτικό Θέατρο «Δ. Κιντής» θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού για έφηβους και ενήλικες, με εισηγητή το γνωστό ερμηνευτή – χορογράφο Ηλία Μπαγεώργο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν έφηβοι και ενήλικες με γνώση στο Σύγχρονο Χορό, ανεξαρτήτως αν είναι δημότες Ηλιούπολης ή όχι.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε την αίτηση εδώ:

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΗΒΩΝ

Η πρόσβαση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης “Δημήτρης Κιντής” εξυπηρετείται από τις παρακάτω γραμμές του ΟΑΣΑ, που πραγματοποιούν στάσεις πολύ κοντά στο Θέατρο:

  • Γραμμή 237 (αφετηρία Μετρό Δάφνης), στάση Νησάκι ή στάση Αστυνομία ή στάση Σχολεία (προς Δάφνη)
  • Γραμμή 140 (αφετηρία Πολύγωνο), στάση Πλατ. Παλαιών Πατρών Γερμανού-ΙΚΑ
  • Γραμμή 201 (Μετρό Αγίου Δημητρίου), στάση Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού-IKA

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9940699

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.