Μια ξεχωριστή μουσικοπαιδαγωγική δράση, ένα πρωτότυπο αφιέρωμα στους δύο βασικούς πυλώνες της αφροαμερικάνικης παράδοσης, που επηρέασαν και συνεχίζουν να διαμορφώνουν το παγκόσμιο μουσικό γίγνεσθαι.

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί σ’ ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των Gospel και των Blues μέσα από ένα εξαιρετικό δρώμενο, που ξεκινά με μια μουσική παρέλαση από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης ως το Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», όπου και ολοκληρώνεται με μια μεγάλη συναυλία.

Στην δράση συμμετέχουν τα Σύνολα των Μουσικών Εργαστηρίων, η Φιλαρμονική με μαέστρο τον συνθέτη και σαξοφωνίστα Χρήστο Κλαδά, το Φωνητικό Σύνολο με μαέστρο τη Βαρβάρα Κουτίβα, το τμήμα Μοντέρνου Τραγουδιού με καθηγητή τον Φίλιππο Πασσαλίδη, τα Λαϊκά Σύνολα με καθηγητή τον Νίκο Καραχάλιο, αλλά και το σύνολο «Jazz#9» του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, με καθηγητές τους Νίκο Βαλταδώρο και Δημήτρη Κυραναστάση.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Ώρα έναρξης Παρέλασης: 7:30 μ.μ.  (Πλατεία Εθνικής Αντίστασης)

Ώρα έναρξης Συναυλίας: 8:30 μ.μ. (Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 9940699

ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»
Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη, τηλέφωνο 210 9923840

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.