Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026, στον χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου (Λεωφόρος Ειρήνης 14–16 & Αλκιβιάδου, Πλατεία Φλέμινγκ).
Ώρες λειτουργίας έκθεσης
- Πρωί: 10:00 – 13:00
- Απόγευμα: 17:30 – 20:30
Εγκαίνια Έκθεσης
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026, στις 19:30.
Πληροφορίες: 210 9969629
Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν
Στην έκθεση συμμετέχουν οι:
Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Δώρα Άνθη, Μαρίνα Αρβανιτάκη, Ρούλα Βασιλάκη, Μαρία Βελιάνη, Μαριλένα Βογιατζάκη, Αναστασία Γαβαλά, Σοφία Δρούγκα, Αλίκη Ζωγράφου, Γιώργος Καλούδης, Ειρήνη Καπαγέρωφ, Στέλλα Καρακώστα, Γιώργος Κόμης, Elena Milcu, Ελένη Μουζακίτου, Ειρήνη Μπερμπατιώτη, Μαρία Ξυδώνα, Γιώργος Παντελάκης, Αυγή Παπαγάλου, Μάχη Παπακωνσταντίνου, Μαρίζα Ρεπάνη, Πέτρος Σέρβος, Καρολίνα Σπυροπούλου, Τίτη Τριανταφύλλου.
Λίγα λόγια για το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο Λαμπρινός - Μαρίνης
Το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο Λαμπρινός – Μαρίνης λειτουργεί εδώ και δέκα χρόνια, προσφέροντας μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής σε ανθρώπους κάθε ηλικίας. Στόχος του εργαστηρίου είναι η καλλιέργεια της δημιουργικότητας, η ενθάρρυνση της προσωπικής έκφρασης και η δημιουργία ενός ζωντανού χώρου συνάντησης γύρω από την τέχνη.
Η έκθεση «In my own way» παρουσιάζει έργα των ενηλίκων μαθητών του εργαστηρίου από τη χρονιά που πέρασε. Κάθε έργο αποτελεί ένα ξεχωριστό παράθυρο στον κόσμο του δημιουργού του – άλλοτε προσωπικό, άλλοτε πειραματικό, άλλοτε αποτέλεσμα μελέτης και επίμονης προσπάθειας.
Μέσα από την έκθεση, γιορτάζεται η ποικιλία των εκφραστικών τρόπων και η χαρά της καλλιτεχνικής διαδικασίας, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται η αξία της ενασχόλησης με την τέχνη τόσο ως δημιουργική αναζήτηση όσο και ως χόμπι που εμπλουτίζει την καθημερινότητα.
Υπεύθυνοι Εργαστηρίου:
Νίκος Λαμπρινός – Νίκος Μαρίνης
