Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος» διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση για τα κτιριακά ζητήματα των σχολικών μονάδων, αναδεικνύοντας την ανάγκη για σύγχρονες και ασφαλείς σχολικές υποδομές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαρτίου 2026 στις 18:30 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης (Μαρίνου Αντύπα & Ελευθερίου Βενιζέλου).

Ομιλητές

  • Μανώλης Δανδουλάκης, εργαζόμενος στην Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.
  • Σπύρος Μαρίνης, πρόεδρος της Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές υποδομές και να ενισχυθεί το αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας για σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά σχολικά κτίρια για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ανησυχία για τις σχολικές υποδομές στην Ηλιούπολη - Εκδήλωση και παρεμβάσεις για ασφαλή σχολεία

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.