ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό προεκλογική συγκέντρωση, ο Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης έδωσε το σύνθημα της νίκης της Νέας Δημοκρατίας, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές.

Ο υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο τομέα της Αθήνας, έφτασε στην κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Λ. Συγγρού, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, αρχιτεκτόνισσα Σμαράγδα Μαλακατέ.

Οι απλοί άνθρωποι στο πλευρό του Βασίλη Σπανάκη

Στην είσοδο τον υποδέχτηκε με μια μεγάλη αγκαλιά ο θείος του, Κωστής Σπανάκης, προσωπικός αστυνομικός του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενώ στην πρώτη σειρά τον περίμενε καθηλωμένος στο αναπηρικό αμαξίδιο ο πατέρας του, Νικόλας Σπανάκης, επί σειρά ετών Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης των Νοτίων Δήμων της Αθήνας.

«Σας ευχαριστώ για την ωραιότερη συγκέντρωση της ζωής μου. Είμαι ένας από εσάς και η σημερινή σας παρουσία εδώ, δείχνει ότι το αντιλαμβάνεστε και το εκτιμάτε», δήλωσε ο κ. Σπανάκης εμφανώς συγκινημένος από την θερμή υποδοχή που του επεφύλασσε ο απλός κόσμος και χαλαρώνοντας λίγο την συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα συμπλήρωσε με χιούμορ: «Σας ζητώ να με ψηφίσετε για έναν επιπλέον λόγο. Γιατί με λένε Σπανάκη. Και το σπανάκι, ως γνωστόν, είναι δυναμωτικό. Ψηφίζοντας Σπανάκη, δυναμώνετε τα Νότια».

Στην ομιλία του, που έγινε χωρίς κείμενο, με λόγο άμεσο και αυθεντικό ο Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης αναφέρθηκε πολλές φορές στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο τον συνδέει πολύχρονη συνεργασία και φιλική σχέση, ενώ δεσμεύτηκε ότι εάν εκλεγεί βουλευτής θα αγωνιστεί με όλες τους τις δυνάμεις για να έρθει στα Νότια η ανάπτυξη και οι υποδομές που τους αξίζουν.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Σπανάκης κάλεσε όλους να δώσουν δυναμικά το παρόν στην κάλπη, αλλά και να παρακινήσουν φίλους, συγγενείς και γνωστούς τους να πράξουν το ίδιο:

«Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη μας. Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, σημαίνει  αυτοδύναμη Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά, τη στιγμή που ο 4χρονος γιος του Αλέξανδρος ανέβαινε στη σκηνή για να προσφέρει στον μπαμπά του ένα μπλουζάκι με το σύνθημα «Με Σπανάκη στα νότια».

Οι απλοί άνθρωποι στο πλευρό του Βασίλη Σπανάκη

Πολιτικό Γραφείο: 210 48 36000
https://vspanakis.gr/blog/- email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: vspanakis

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.