ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Από τις ουρές για τις ηλεκτρονικές κάρτες των συγκοινωνιών στις ουρές του Black Friday θα στηθούν ξανά όσοι  θέλουν να αγοράσουν ακόμη και σε "σκοτωμένες" τιμές προϊόντα την ημερομηνία που καθιερώθηκε να σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου στις ΗΠΑ αλλά κατάφερε να γίνει παγκόσμια εμπορική "γιορτή" σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Φέτος η Black Friday "πέφτει" στις 24 Νοεμβρίου (σ.σ. πάντοτε η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου κάθε έτους) και αναμένεται να δοθεί μάχη καθώς είναι η τελευταία ευκαιρία για μαζικές πωλήσεις σε κλάδους όπως τα ηλεκτρικά και τα προϊόντα τεχνολογίας.

Οι περισσότερες εταιρείες κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους μέχρι την τελευταία στιγμή καθώς την συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να πραγματοποιηθούν και οι υψηλότεροι τζίροι σε μία αλυσίδα.

Αξίζει να αναφερθεί λίγες μέρες μετά το Black Friday, και συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου θα έχουμε ξανά προσφορές αυτή την φορά στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικου Εμπορίου που διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A.

Πηγή: news247.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.