ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς στην απεργία της ΓΣΕΕ αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου 2024.

Μετρό - Ηλεκτρικός - Τραμ

Χωρίς Μετρό και Ηλεκτρικό θα μείνει η Αττική, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις για το πώς θα κινηθεί το τραμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι προσανατολίζονται σε 24ωρη απεργία.

Λεωφορεία - Τρόλεϊ

Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία και Τρόλεϊ στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Σύμφωνα με το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ και το Σωματείο Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, τα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9:00 ως τις 21:00 λόγω στάσεων εργασίας (από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας).

Ταξί

Με στάση εργασίας, από τις 5 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, συμμετέχουν οι ιδιοκτήτες Ταξί στην απεργία.

Τρένα - Προαστιακός σιδηρόδρομος

Με 24ωρη απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, ένας αριθμός δρομολογίων θα πραγματοποιηθεί με προσωπικό ασφαλείας.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.