ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Μετά τις επαφές του Δημάρχου Β. Βαλασόπουλου με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Ηλιούπολη πλέον θα υπάρχει αποκλειστικά ένα περιπολικό του Α.Τ. Ηλιούπολης που θα ελέγχει την πόλη όλο το 24ωρο, μια ομάδα ΔΙΑΣ που θα αποτελείται από δύο μηχανές με τέσσερεις αστυνομικούς αποκλειστικά για την Ηλιούπολη.

Επίσης ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης για την ευρύτερη περιοχή καθώς και συνεχή παρουσία του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης σε όλη την πόλη.

Από 1η Αυγούστου προστίθεται για όλο τον επόμενο χρόνο  και ιδιωτική ομάδα (security) που θα ελέγχει τις βασικές εγκαταστάσεις και τα δημοτικά κτήρια της Ηλιούπολης.

Ευχαριστούμε την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης για το ενδιαφέρον τους και θεωρούμε ότι μ’ αυτά τα μέτρα ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών μας.

Δηλώνουμε ότι δεν θα σταματήσουμε να πιέζουμε συνεχώς το αρμόδιο υπουργείο για την αύξηση των δυνάμεων αστυνόμευσης του Α.Τ. Ηλιούπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.