ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Φορέα «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων «ΕΔΡΑ» λειτουργεί για όγδοη συνεχή χρονιά το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» Ηλιούπολης, που βρίσκεται στην οδό Καραμανλή 12 και Ιάσωνος.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» θα λειτουργεί ως πρότυπο κέντρο πρόληψης και αποκατάστασης, παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (3-17 ετών) και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγου, γραφής, μάθησης καθώς και σχολικής προσαρμογής.

Τα εξατομικευμένα προγράμματα του κάθε μαθητή θα έχουν ως στόχο τη βελτίωση και την αποκατάσταση των δυσκολιών του.

Με γνώμονα την εξέλιξη και ενσωμάτωση των εξυπηρετούμενών μας, όραμά μας είναι η δημιουργία ενός θεραπευτικού πλαισίου με άρτια επιστημονική βάση για την κάλυψη των όποιων θεραπευτικών απαιτήσεων, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες παιδιών και γονέων.

Ως εκ τούτου, το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στελεχώνεται από Ειδικούς Επιστήμονες με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Η διεπιστημονική ομάδα αποτελείται από Κοινωνική Λειτουργό, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ψυχολόγους και Ειδικούς Παιδαγωγούς.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, το Κέντρο λειτουργεί καθημερινά από τη 13:00 μ.μ μέχρι τις 21:00 μ.μ, τηλέφωνο επικοινωνίας 210.99.29.220

Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ»
Καραμανλή 12 και Ιάσωνος,
163 45, Ηλιούπολη  Αττικής
Τηλ: 210 9929220
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνη Κέντρου - Κοινωνική Λειτουργός: Αγγέλη Σωτηρία
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 13:00-21:00

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.