ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Γ.Σ Ηλιούπολης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης την Παρασκευή 21/2/2020.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Άρη Στεφανή και Φώτη Παναγόπουλου. Ο κ. Παναγόπουλος, στη σύντομη τοποθέτηση του τόνισε πως μαζί με τους συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην ομάδα με όλες τους τις δυνάμεις, ενώ ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Βραβεύσεις και παρουσίαση απολογισμού στην κοπή πίτας του Γ.Σ Ηλιούπολης

Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν ο μεγάλος χορηγός της ομάδας και ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων "Οφθαλμός" κ. Θανάσης Μπίρλης καθώς και οι κύριοι Άρης και Αλέξης Αδάμος, ιδιοκτήτες του καταστήματος "Έξη" για την πολύτιμη προσφορά τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τους Βαγγέλη Γαλάνη και Κώστα Γκούγκα να τους παραδίδουν τιμητικές πλακέτες.

Βραβεύσεις και παρουσίαση απολογισμού στην κοπή πίτας του Γ.Σ Ηλιούπολης

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε, επίσης, ο απολογισμός της δράσης της νέας διοίκησης για τους 18 μήνες που βρίσκεται στο "τιμόνι" της ομάδας. Ο απολογισμός περιελάμβανε τόσο οικονομικά μεγέθη, όσο και την στρατηγική της διοίκησης για την ανάπτυξη της ομάδας και των ακαδημιών, καθώς και το πλάνο για τη μετατροπή του Γ.Σ Ηλιούπολης σε "ομάδα λαϊκής βάσης".

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο της παρουσίασης του απολογισμού, εδώ.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν αντιδήμαρχοι της πόλης, επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Ηλιούπολης, δημοτικοί σύμβουλοι, βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και εκπρόσωπος της ΕΠΣΑ.

Γ.Σ Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.