ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Το 1ο Καρναβάλι του Δήμου Ηλιούπολης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και συμμετείχαν μαζικά με κέφι και χαρά, πρώτα στην μεγάλη παρέλαση των αρμάτων και των μεταμφιεσμένων, μετά στα δρώμενα της εκδήλωσης στην κεντρική πλατεία της πόλης και τέλος με τις αμέτρητες δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα πιστοποίησαν την αναβίωση του θεσμού, που έλειψε σχεδόν 16 χρόνια από την πόλη μας.

https://www.facebook.com/dimos.ilioupolis/videos/2758459934220570/

Όλοι έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους !

Ο Δήμος Ηλιούπολης, ο ΠΑΟΔΗΛ, οι Σχολικές Επιτροπές, ο Εμπορικός Σύλλογος και όλες οι ομάδες του Καρναβαλιού κέρδισαν το στοίχημα, καταφέρνοντας να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν με απόλυτη ασφάλεια, τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού της Ηλιούπολης 2020.

Συγχαίρουμε θερμά, τα Σχολεία, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Φορείς, τους Χορηγούς της διοργάνωσης ανώνυμους και επώνυμους, τους Εθελοντές, τους Παρουσιαστές και τους Εργαζόμενους του Δήμου, που συνέβαλαν στο πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε στο 2ο Καρναβάλι Ηλιούπολης 2021!

Θα είμαστε όλοι εκεί !

Ο Δήμαρχος
Γιώργος Χατζηδάκης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.