ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Σήμερα, στις συνθήκες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, η ανάγκη σε αίμα είναι ακόμα μεγαλύτερη και για τον λόγο αυτό ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία:

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 από 10.00 έως 13.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, Σοφοκλή Βενιζέλου 112, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενώνει τις δυνάμεις του μαζί με άλλους δήμους της Αττικής, με το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), την Περιφέρεια Αττικής, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», για να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες σε αίμα.

Καλούνται οι Δημότες να προσέλθουν με τον αριθμό ΑΜΚΑ τους και να ενημερώσουν το περιβάλλον τους, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με αυξημένα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής, με προκαθορισμένα ραντεβού και αυστηρή τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου ασφαλείας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού 210 9970148 και -044.

Ιωάννης Πούλος
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης
& Εθελοντισμού

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.