ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Το απόγευμα της Κυριακής 7/6/2020 με ευχάριστο καιρό, μια μεγάλη χαρούμενη παρέα από 250 συμπολίτες ποδηλάτες, μικρούς και μεγάλους, διασκέδασαν με τη συμμετοχή τους στην βόλτα 4 χιλιομέτρων, για την «Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου».

Πριν την εκκίνηση ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης δήλωσε:

ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης

«Καλωσορίζουμε τους δημότες μας στην σημερινή εκδήλωση για το Ποδήλατο.
Ο Δήμος μας, μέσω του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, σχεδιάζει και σύντομα θα υλοποιήσει νέους ποδηλατόδρομους στην πόλη.
Το ποδήλατο πρέπει να μπει στην καθημερινή μας ζωή, όπως είναι σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και πιστεύουμε, ότι σύντομα η Τεχνική μας υπηρεσία θα ολοκληρώσει τις απαιτούμενες μελέτες, ώστε να μπορούν να χαρούν και οι Ηλιουπολίτες τη βόλτα με το ποδήλατο.
Ευχαριστούμε πολύ για τη μαζική συμμετοχή, τους γονείς με τα παιδιά και ευχόμαστε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα το Κυριακάτικο απόγευμα».

Με την παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, των Δασοπυροσβεστών και δεκάδων άλλων εθελοντών, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση υποδειγματικά.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.