ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Θετικός στον ιό επιβεβαιώθηκε αιρετός του Δήμου Ηλιούπολης, παρά την σχολαστική τήρηση των προσωπικών μέτρων προφύλαξης (αποστασιοποίηση, χρήση μάσκας και αντισηπτικού) αλλά και την επιβαλλόμενη εκ των καθηκόντων του συχνή εξέταση ανίχνευσης με rapid και μοριακό τεστ.

Υποβλήθηκε σε τακτικό προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο και σήμερα επιβεβαιώθηκε ως θετικός στον ιό SARS-CoV-2.

Χωρίς συμπτώματα παραμένει στο σπίτι του και άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι ενδεδειγμένες διαδικασίες του ΕΟΔΥ:

• Ιχνηλάτηση και ενημέρωση των συχνών επαφών του στο στενό εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον του.
• Πραγματοποιήθηκε έκτακτη απολύμανση στο Δημαρχείο.
• Οι στενοί συνεργάτες του θα παραμείνουν απομονωμένοι στο σπίτι τους και θα επανέλθουν στην υπηρεσία μόνο μετά από αρνητικό αποτέλεσμα σε μοριακό έλεγχο.

Ακόμη, μαθητής του Α2 Τμήματος του 5ου Γυμνασίου Ηλιούπολης βρέθηκε θετικός στον ιό και επίσης ακολουθούνται οι ενδεδειγμένες διαδικασίες ιχνηλάτησης, ενημέρωσης, αναστολής λειτουργίας του Α2 τμήματος και άμεση απολύμανση του σχολείου.

Καλούμε του συμπολίτες να επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και με την τήρηση των μέτρων προφύλαξης να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους άλλους, από τις δυσάρεστες συνέπειες αυτής της δοκιμασίας.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.