ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης - Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ, πραγματοποιείται Καμπ Δημιουργικής & Αθλητικής Απασχόλησης, στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, Εθνάρχου Μακαρίου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου, κατά τη θερινή περίοδο των Σχολικών Διακοπών, από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου έως την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα Σαββατοκύριακα.

Θα τηρηθούν όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που θα ισχύουν την περίοδο αυτή, με επιπλέον θερμομέτρηση κατά την πρωινή προσέλευση, αντισηψία των χεριών, απολύμανση του χρησιμοποιούμενου αθλητικού υλικού και ό,τι άλλο θα διασφαλίζει την Υγεία παιδιών και προσωπικού, έναντι του «Covid-19», με καθημερινή παρουσία γιατρού στους χώρους δραστηριοτήτων.

ΗΛΙΚΙΕΣ
Από 6 έως 12 ετών, δηλαδή γεννηθέντες 2016-2010.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης την Πέμπτη 2/6, την Παρασκευή 3/6, και την Τρίτη 7/6, 17:00-20:00 και κατά τις ημέρες λειτουργίας του Καμπ 07:15-09:30.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δημότες 5€ /ημέρα, δηλαδή 25€ /εβδομάδα.
Ετεροδημότες 6€ /ημέρα, δηλαδή 30€ /εβδομάδα.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Αδέλφια, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες -20% και στα τρία αδέλφια το 3ο παιδί Δωρεάν.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Ιατρική Βεβαίωση Παιδιάτρου και αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ για την πιστοποίηση της εντοπιότητας.
ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 07:15-09:30.
ΩΡΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ: 14:00-15:45.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ, Τένις, Χόκεϋ, Ταεκβοντό, Μπάντμιντον, Ρυθμική, Ενόργανη, Zumba κ.ά.

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Εορταστικές Κατασκευές, Μουσική, Ζωγραφική, Παιδαγωγικά Παιχνίδια, Μικροί Ζαχαροπλάστες, Δημιουργίες με Σοκολάτα, προαιρετικές Εκπαιδευτικές και Ψυχαγωγικές Εκδρομές κ.ά.

Καθημερινή παρουσία γιατρού στους χώρους δραστηριοτήτων

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6971560249 ή στο site: athlitismos.dimosilioupolis.gr

Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Ηλιούπολης, στοχεύει στην διευκόλυνση των εργαζομένων γονιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο και ταυτόχρονα παρέχει δημιουργική και ασφαλή απασχόληση στα παιδιά ώστε να περάσουν ξένοιαστα, συνδυάζοντας την άθληση, τη δημιουργικότητα, τη γνώση και την επικοινωνία.

Καμπ Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.