ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Μια μεγάλη τριήμερη γιορτή χαράς και παιχνιδιού για όλα τα παιδιά, διοργανώνεται από το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης, στην Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, από 18:00 έως 22:00.

Πολυάριθμες δημιουργικές δραστηριότητες, ζωγραφική, κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, ένα δέντρο γεμάτο από τις δικές σας ευχές, δημιουργία ορχήστρας με κρουστά μουσικά όργανα, μουσικά δρώμενα, ρομποτική, προσκοπικά παιχνίδια, έξυπνα και μαγικά κόλπα, αφήγηση παραμυθιού, χορευτικές παραστάσεις και άλλες πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς, αλλά και μεγάλους φίλους μας.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα λειτουργεί πωλητήριο με τα είδη του Οργανισμού και πολυάριθμες ιδέες για δώρα και όλα τα έσοδα του bazaar, αλλά και τον κουμπαρά, θα διατεθούν αποκλειστικά για την απόκτηση όλων των απαραίτητων σχολικών ειδών των παιδιών σε ανάγκη.

Ο Δήμος Ηλιούπολης υποστηρίζει σταθερά το έργο και τις δράσεις αναγνωρισμένων φορέων και συλλογικοτήτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες, τους ομίλους και τις τοπικές επιχειρήσεις, που με τις δημιουργικές τους δράσεις ομορφαίνουν τις Γιορτές των Παιδιών καθώς επίσης και όλους τους εθελοντές, για την πολύτιμη και καθοριστική προσφορά τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

Τριήμερη γιορτή για τα παιδιά της Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.