ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς απευθύνει πρόσκληση στους συμπολίτες μας, με πνεύμα αλληλεγγύης, να προσφέρουν σχολικά είδη, καινούρια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση έτοιμα να χρησιμοποιηθούν, για τα παιδιά οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 18:00, στην είσοδο του Δημαρχείου Ηλιούπολης.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να εισφέρουν σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, μαρκαδόρους, μολύβια και στυλό, γόμες, διορθωτικά και ξύστρες, ξυλομπογιές, τέμπερες, κηρομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, πινέλα, ψαλιδάκια, κόλλες, χάρακες, κλπ, ώστε όλοι οι μαθητές να ξεκινήσουν με τα βασικά απαραίτητα.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» και τα δώρα θα προσφερθούν στα παιδιά των υποστηριζόμενων οικογενειών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ηλιούπολης.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9970009.

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται σταθερά δίπλα στην κοινωνία εκφράζοντας τις Αρχές και τις Αξίες της Συλλογικότητας και της Αλληλεγγύης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.