ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Καμπ (Christmas Camp) για παιδιά, ηλικίας από 4 έως 11 ετών, με δραστηριότητες που θα επιτρέπουν στο παιδί να περάσει δημιουργικά και ευχάριστα την περίοδο των εορτών.

Το Christmas Camp θα πραγματοποιηθεί από 26 Δεκεμβρίου 2022 έως 30 Δεκεμβρίου 2022 και από 2 Ιανουαρίου 2023 έως 6 Ιανουαρίου 2023 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Ηλιούπολης (Λ. Ειρήνης & Παπαμαύρου).

Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα παιδιά του Δήμου Ηλιούπολης από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι (με δυνατότητα φύλαξης από τις 2-4 μ.μ.) είναι θεατρικό παιχνίδι, χορός, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, τεχνικές ζωγραφικής-κατασκευών κ.ά. με συνολικό κόστος 70 ευρώ.

Στόχος του Christmas Camp, το οποίο θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την εταιρεία «With Bibi» που ηγείται η κυρία Βίκυ Κουμούτσου, θεατρολόγος – φιλόλογος, πλαισιωμένη από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους παιδαγωγούς, θεατρολόγους, χορευτές, ζωγράφους, παιχνιδοψυχολόγους κ.ά., είναι -όπως η ίδια αναφέρει- μέσα από τις δραστηριότητες του θεατρικού παιχνιδιού, του χορού και των κατασκευών «να φτιάξουμε μαζί με τα παιδιά μία θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από διάσημες παιδικές ταινίες και animation με μουσική και χορό, την οποία και θα παρουσιάσουμε στο τέλος της περιόδου στους γονείς και στους φίλους τους».

Οι εγγραφές γίνονται έως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στο τηλ. επικοινωνίας 6947360903 και στο Δημαρχείο την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου (17:00 – 19:00).

Christmas Camp 2022-23

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.