ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» προκειμένου να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες αίματος για τους τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία υπήρξε κυριολεκτικά συγκινητική, καθώς προσήλθαν στο «Γεώργιος Γεννηματάς» μόνο την πρώτη μέρα πάνω από 250 αιμοδότες.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης τονίζει: «Για ακόμη μια φορά, με αφορμή ένα τραγικό γεγονός, ο Δήμος μας έστειλε άλλο ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας, και όχι μόνο, οι οποίοι έσπευσαν να δώσουν αίμα, ενισχύοντας τη μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Ηλιούπολης και της Πολιτείας, για τη συγκέντρωση αίματος, για τους τραυματίες της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση της αιμοδοσίας. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να δίνουμε αίμα και να βοηθάμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας».

Η προσφορά αίματος συνεχίζεται. Όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να προσέρχονται στο ΓΝΑ «Γεώργιος Γεννηματάς», Λ. Μεσογείων 154, στην Αθήνα:

Καθημερινά 8:30 π.μ. – 18:00 μ.μ.
Σαββατοκύριακο: 8:30 π.μ. – 14:00 μ.μ.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.