ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Σήμερα Τρίτη 7/3 στις 7:00 μ.μ. Σωματεία και Φορείς της Ηλιούπολης καλούν σε καθιστική διαμαρτυρία στην Πλατεία Φλέμινγκ.

Να ενώνουμε την φωνή μας όλοι οι Ηλιουπολίτες και Ηλιουπολίτισσες που δεν αντέχουμε να βλέπουμε αυτές τις φρικιαστικές εικόνες.

Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα! Για να αποκαλυφθούν οι αιτίες και οι ένοχοι των κρατικών εγκλημάτων κι όχι να κρύβονται πίσω από δήθεν «ανθρώπινα λάθη». Τώρα είναι η ώρα για να απαιτήσουμε αυτές οι ευθύνες να αποδοθούν και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι, να απαιτήσουμε να παρθούν ουσιαστικά μέτρα προστασίας της ζωής των συνανθρώπων μας, της ευημερίας του λαού μας.

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ήταν ένα έγκλημα προδιαγεγραμμένο. Το έγκλημα αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξεχαστεί. Αρκετά ματώσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια για τα κέρδη των εταιριών. Κανείς από την Κυβέρνηση αλλά και όσους κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες, μετά από τις τόσες καταγγελίες των εργαζομένων για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου, δεν δικαιούται να λέει  ότι «δεν γνώριζε».

Ανακοινώσεις – Κάλεσμα συμμετοχής στην καθιστική διαμαρτυρία έχουν βγάλει: Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μιχάλης Παπαμαύρος, η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης, ο Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ), Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης – Δάφνης-Υμηττού,

Στο έγκλημα στα Τέμπη καμία ανοχή
Όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή

Καθιστική διαμαρτυρία στη πλατεία Φλέμινγκ Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.