ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών φιλοξενεί στο Δημοτικό Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Σοφ. Βενιζέλου 112) την αναγνωρισμένη σειρά ομιλιών «Από το Α έως το Ω: μια Ακαδημία για Γονείς».

Η Ακαδημία απευθύνεται σε γονείς παιδιών και εφήβων, απαρτίζεται από έξι συναντήσεις με εξειδικευμένους εισηγητές και συντονίζεται από την Ψυχολογική Υπηρεσία του Δήμου.

Συνάντηση 5η | Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, ώρα: 18.30 – 20.30

Θέματα:

1. Μαθησιακές δυσκολίες και διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητα

2. Μαθησιακές δυσκολίες στη μετά covid εποχή

Η ομιλία απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς μαθητών δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και μεταξύ άλλων θα παρασχεθούν οδηγίες διαχείρισης των δυσκολιών στο σπίτι, στην τάξη και στην καθημερινή ζωή.

Εισηγητής
Κωνσταντίνος Καλιανιώτης, λογοπεδικός, ειδικός παιδαγωγός
MSc Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας, Επιστημονικός συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας Β’ Παιδιατρική Κλινική Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Ακαδημαϊκός Υπότροφος Ιατρικής Σχολής, μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής

Συντονισμός
Μάρκος Ρήγος, ψυχολόγος
Προϊστάμενος του Τμήματος Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ηλιούπολης

«Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» Ακαδημία Ηλιούπολης 2022 – 2023

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Χριστίνα Σερέτη

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.