ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Σήμερα είναι από τις πιο σημαντικές Παγκόσμιες ημέρες, για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Μπορεί ο καθένας από εμάς να δώσει το δικό του μήνυμα ενάντια στη βία, προσπαθώντας να καλλιεργήσει τον σεβασμό στη Γυναίκα από τις μικρές ηλικίες.

Οφείλουμε απέναντι στη Γυναίκα να μιλήσουμε γύρω μας για τη βία, να αποτρέψουμε, να εμποδίσουμε, να κατευθύνουμε, να αναδείξουμε, να προστατεύσουμε, να σταθούμε δίπλα στη Γυναίκα που είναι εγκλωβισμένη σε περιβάλλον βίας.

Ο καθένας από το δικό του ρόλο.

O γονιός στο σπίτι, ο δάσκαλος στο σχολείο, ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο, ο εργαζόμενος σε ανάλογο περιβάλλον, ο άνθρωπος που διατηρεί την επιχείρησή του στη γειτονιά.

Να ξαναρχίσουμε να μιλάμε μεταξύ μας. Τόσο απλό.

Η αποξένωση "κουκουλώνει" το φαινόμενο βίας κατά των γυναικών.

Με το χέρι στην καρδιά, θα λάβουμε ουσιαστικά μέτρα στον τομέα Γυναίκας που έχουμε εξαγγείλει στις πρώτες 100 μέρες της διοίκησης μας.

Είμαι σίγουρος ότι οι 9 εκλεγμένες Γυναίκες με την παράταξη μας ως Δημοτικοί Σύμβουλοι, θα δώσουν το δικό τους αγώνα μαζί με τη Γυναίκα που περνάει το δικό της γολγοθά, αλλά και δίπλα στο οικογενειακό περιβάλλον που έχουμε θρηνήσει θύματα!

Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

«Πρώτα η Ηλιούπολη»

Στάθης Ψυρρόπουλος
νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.